ZTC

U novoj emisiji inspiraONA  s Marijom Mažar donosimo tri različite priče koje u suštini imaju nešto zajedničko: ljubav prema kuhanju i odluka naših sugovornika da slijede svoj poziv i uživaju u onome što rade te znanje i ljubav prenose i na druge ljude.

Veliko nam je zadovoljstvo bilo ugostiti Mihaelu Devescovi koja je ljubav prema sirovoj hrani ukoričila u dvije odlične knjige, a za sebe kaže: Puno radim, ali imam opipljive rezultate, a to je ono što mi je uvijek nedostajalo u drugim poslovima. Upoznajem puno dragih ljudi, imam potpunu slobodu i to mi je super. I još uvijek ponekad mislim da sanjam da se sve ovo događa upravo meni. Mihaelini  recepti pronašli su put do publike, a svoju priču otkriva ekskluzivno u novoj emisiji.

Marina Obradović svoj je poziv odlučila slijediti nedavno, osmislila je kartice Priče jedne kuhače koje donose ideje na ono poznato pitanje; Što kuhati danas, a trideset recepata oduševljava jer uz jednostavne upute vašim ćete ukućanima priuštiti fine obroke. Sigurni smo da je ovo tek početak Marinine priče koja sa sjajem u očima i osmijehom na licu u emisiji otkriva zašto se odlučila na ovaj poduzetnički pothvat i tko joj je najveća potpora.

Ljubav prema domaćoj hrani našeg kraja najveća je inspiracija poznatom kuharu Kristianu Kuzmiću koji osim što obožava kuhati, rado prenosi i svoja znanja na radionicama u Rijeci, a autor je i odlične knjige Primorski pijat koja je pisana na čakavštini i donosi jela našega kraja.

U subotu, u 20:30 sati u programu TV Istre očekuje vas jedna jako zanimljiva, ukusna i posebna emisija. Naš je savjet da se prije gledanja najedete jer kad naši gosti počnu pričati o delicijama koje vole spremati i idejama za kuhanje, proradit će apetit.

Dobar tek svima i uživajte u uvijek zanimljivim minutama na TV Istri!

Emisija se snima u riječkom Porsche Inter Autu, voditeljicu odijeva Hero4Heroes, make up i frizuru potpisuje studio ljepote Anais.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE