Nova inspiraONA s Marijom Mažar bavi se turizmom, brandiranjem destinacija i stvaranjem dobrog temelja za dobre turističke rezultate. Porsche Inter Auto tim je povodom ugostio tri uspješne žene koje su otkrile veliku strast prema poslu, ali i detaljno nas uvele u mjesta koja predstavljaju.

Ivana Matušan, Turistička zajednica Grada Raba, Sonja Jelušić Marić, TZ Grada Bakra i  Marina Šćiran Rizner, TZ Grada Novalje otkrile su svoj karijerni put, izazove s kojima se susreću u radu, ali i uspjehe na koje su najponosnije.

Bakar, Novalja i Rab imaju jako puno toga za ponuditi, tri različite destinacije brinu o kvaliteti svakog segmenta kako bi svojim gostima pružili maksimum, a da idu u pravom smjeru potvrđuju i naše gošće.

Gošće su otkrile kako je njihov posao jako zahtjevan, izazovan, ali i lijep, sigurni smo kako ćete uživati u inspirativnim minutama nove emisije koja se gleda diljem Lijepe naše!

Emisiju možete pratiti putem MAX TV-a i Bneta, ove subote u 20:30h u programu TV Istre te reprizu u ponedjeljak u 17:05h.

Vaši komentari
SALLY