ZTC

Shakespeare je rekao kako  je glazba hrana ljubavi, danas ne možemo zamisliti svijet bez muzike, ona prati naše raspoloženje, naše bitne dane, neizostovan je dio svakodnevice.

Tri različite gošće omogućile su  da o glazbi razgovaramo iz spektra različitih stajališta, Nikolina Tomljanović svoju je karijeru započela u Putokazima, zatim u grupi ENI koja je proslavila nedavno 20 godina rada, a prije nekoliko godina napravila je velik iskorak krenuvši u solo karijeru!

Solo karijerom svoj je iskorak u glazbene vode napravila mlada Ema Bubić koja je nedavno snimila prvu pjesmu i spot,  a mlada glazbenica već sada ostvaruje sve što zamisli kako nam priznaje, osim matematike s kojom zakon privlačenja ide malo teže.

Uz dvije glazbenice, našu je priču o glazbenoj sceni danas savršeno upotpunilo i poznato lice s TV Istre, urednica i voditeljica Ružica Koraca koja je vrlo invovirana u glazbenu scenu putem svoje emisije Ružičasto.

Pomaže li format reality showa glazbenicima na početku svoje karijere danas, je li domaća glazbena scena u uzlaznoj putanji te koje su savjete Ružica i Nikolina dale Emi pogledajte 28.04. u18h u programu TV Istre u novoj emisija inspiraONA kroz koju vas vodi naša Marija Mažar.

Domaćin emisije je PORSCHE INTER AUTO Rijeka, voditeljicu odjeva Tara Fashion dok make up potpisuje Iva Berišić, a frizuru frizerski salon Domino.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE