ZTC

Talk show INSPIRAONA U PROGRAMU TV ISTRE u goste dovodi ljubitelje vježbanja, trenere, ali i jako dobre motivatore i psihologe. Ana Kožul, Jasmin Jurčić i Nikolina Mirić u novoj emisiji ističu kako se vježbati treba cijele godine, najmanje radi lijepog izgleda, a najviše radi zdravlja. Donose i dobre ideje kako unaprijediti svoje navike svaki dan, a ističu kako jako puno ljudi nema vremena za najbitniji obrok u danu – doručak te kako je dovoljno samo pet minuta ranije se probuditi i osloboditi si vrijeme za tu zdravu naviku.

Kako vježbati, kako se motivirati, s kojim se poteškoćama i zabludama susreću u radu otkrivaju urednici i voditeljici emisije Mariji Mažar, ali i ističu kako imaju najljepši posao na svijetu jer čine ljude sretnijima, sigurnijima u sebe, pokazuju im da mogu pomicati svoje granice i biti najbolja verzija sebe.

Proljeće je vrijeme buđenja i dobrih odluka, jedna od njih je svakako praćenje programa TV Istre koja donosi odlične teme i sadržaje svakodnevno, a druga dobra odluka je vrijeme za sebe i vježbu koja će vas osloboditi stresa i utjecati jako dobro kako na tijelo, tako i  na um. Uvijek puni ideja i inspiracije, ne propustite novu emisiju!

Ne propustite novu inspiraONU s Marijom Mažar, ove subote, 17.03., u 20:30h u programu TV Istre, emisija se snima u riječkom Porsche Inter Autu.

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE