ZTC

Društvene mreže preplavljene su New Year – New Me vizualima i varijantama na temu, mi smo više za varijantu Svaki da je novi početak no moramo priznati ulazak u novu godinu otvara vrata novim idejama i prilikama. Ipak, često preskočimo i bogatstvo svega što je oko nas i ponekad zaboravimo odlična mjesta kojima smo okruženi. No, mi nikad ne zaboravimo našu Manufakturu. Od zdravih i odličnih ideja za doručke i marende u gradu, prirodne kozmetike, kreativnih domaćih brendova i najboljih ideja za darove u gradu, Manufaktura ima sve.

Ovaj shop svojim konceptom oplemenjuje svakodnevicu našeg grada i Opatije, ovdje ćete pronaći nove ideje, hrvatsku kvalitetu, saznat ćete nevjerojatne priče o nekim brendovima i na kraju kupit ćete i podržati domaću proizvodnju.

Zavirite u ovaj mali raj, ne sumnjamo da ćete pronaći nešto za sebe i svoje najdraže, a jednom kad se zaljubite police bogate hrvatskim proizvodima rado ćete se i često vraćati, baš kao i mi! Nova godina – puno dobrih starih razloga da opet zavirimo u Manufakturu!


 

MANUKATURA, RIVA 2, Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Stilueta
Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar