ZTC

Andrea Anić Dokmanović – kreatorica čiji dizajn vole Ella Dvornik i Doris Dragović!

Moda je tema koju vole sve generacije žena, a naša je Marija Mažar u novom talk showu inspiraONA ugostila perspektivnu riječku modnu dizajnericu Andreu Anić Dokmanović koja je pričala o počecima, inspiraciji, a uz Lorenu Toretto i Violu Knefati koje će predstaviti kreacije imat ćete prilike vidjeti kako njezine kreacije stoje stvarnim ženama.

No, i Andrei se sprema iznenađenje.

Marija i Andrea o modi, inspiraciji i ponekih pikantnim i zanimljivim detaljima u životu dizajnerice

Prvo u vidu gostovanja bračnog para Gržinčić koji javnost prati i putem njihovog Youtube kanala Bračne vode gdje donose svakodnevne smiješne obiteljske zgode i nezgode! Slađana i Filip potpisuju i fotografije nove kampanje Andreinih vjenčanica, a kako bi Andrea znala i kako se njezini modeli osjećaju za vrijeme snimanja, doveli smo je u jednu nezavidnu situaciju, saznajte kako se snašla i budite i danas u programu TV Istre, u 18:30h uz novu dozu inspiraONE!

Posebna zahvala Plesni studio Trinity&co i cvjetarni Ti me ami. Studio Anais, Viškovo potpisuje šminku i frizuru, u 18:30h vrijeme je za novu dozu inspiracije na Tv Istri, pratiti možete putem MAX TV kanala i BNET-a.

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE