ZTC

Nova emisija inspiraONA s Marijom Mažar donosi tri intervjua s tri jedinstvene žene: Andreom Tintor, blogericom koja je u godinu dana postigla zapažene uspjehe i gostovanja sve zahvaljujući blogu Razlivena tinta na kojem piše otvoreno, direktno i vrlo iskreno. Maja Tomažić Jakumatović dizajnerica je i poduzetnica  koja svojim radom slavi osobnost i priču svake žene, a linija My happy skirt donosi sretnu suknju za svaku ženu poštujući njezin modni senzibilitet, okruženje i priliku za koju je namijenjena! Pogledajte nas i saznajte više o ovom jedinstvenom modnom brandu.

Ester Gallo jedna je od najzanimljivih instablogerica, blog je pokrenula u pedetim godinama predstavljajući svoju zaigranu stranu odijevanja i mode, njegujući svoj stil i dajući do znanja kako godine nisu prepreka da se modno izrazimo i pokažemo svoje JA. Instagram joj je otvorio brojne suradnje i prijateljstva te dao potvrdu kako je sasvim u redu biti posebna, drugačija i istaknuti svoju individualnost!

Maja, Andrea, Ester

Vodeći se filozofijom – Usudi se biti drugačija sugovornice  progovaraju sasvim iskreno i otvoreno, otkrivajuće detalje iz privatnog života, osude, nerazumijevanja okoline, ali i koliko je bitno biti svoj i imati svoj stil i stav, kako u modi tako i u životu.

Gledajte nas već ovoga petka, 05.05., u programu TV Istre u 18h (dostupno i putem Max Tv-a i Bneta), razgovor četiri dame vjerujemo potaknut će i vas da uživate u sebi te pokažete okolini koliko ste jedinstveni i posebni!

Selfie nakon emisije

Domaćin emisije je Porsche Inter Auto u Rijeci, a za izgled voditeljice brine studio Anais koji potpisuje frizuru i make up.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE