ZTC

Nova godina novi je početak. Upravo u ovom periodu mnogi donose nove odluke, no nije lako održati entuzijazam ka putu ostvarenje želja i ciljeva kojima želimo poboljšati kvalitetu svog života, bilo privatno ili poslovno.

Naše su gošće pravo osvježenje i velika inspiracija, vjerujemo kako će vas njihove riječi voditi kad ostvarenju ciljeva, imaju prave savjete i dobre ideje, prepoznat ćete se u brojnim situacijama i naučiti male trikove kako ostvariti sve što zamislitie, a sigurno će vam se svidjeti i dio o kreativnosti, uspjehu i disciplini.

Dok Tajana radi s djecom i donosi odlične ideje kako potaknuti kreativnost, Iva jako puno radi s pojedincima i firmama, a njezini su savjeti primjenjivi u svakodnevnom životu!

Bogato iskustvo koje posjeduju, a prije svega dobre namjere, ispred vas je 45 minuta prave motivacije i inspiracije koja nam na početku godine jako dobro dođe!

Iva Belé, prvi europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije i Tajana Topo Kero, vode vas u prvi inspirativni razgovor ove godine u novoj emisiji inspiraONA  s Marijom Mažar,  subotom u 20:30h u programu TV Istre, dostupno i putem MAX TV kanala i Bneta!

Domaćin emisije je riječki Porsche Inter Auto.

Kancelarija bar