ZTC

U prepunom zagrebačkom Jazz Cabaret klubu predstavljena je najnovija, četvrta po redu kolekcija brenda Duchess, Snježane Mehun i Antuna Tina Brišara.

Kolekcije su nosile i poznati modeli, Marina Mirt,  Dejana Živković i Jelena Kapa. Glazbeno iznenađenje večeri – Kim Verson  ostavila je bez daha sve prisutne, pjevala je tijekom cijelog programa i oduševila sve prisutne. 

U svojoj najnovijoj kolekciji inspiriranoj šezdesetim godinama prošlog stoljeća koje je bilo doba filmskih diva i hollywoodskog glamura, prekrasne manekeneke predstavile su javnosti i medijima najnoviju kolekciju bredna Duchess. Prisutni su mogli svjedočiti da je osnovna filozofija kojom je Duchess započeo svoju misiju ostala nepromijenjena, a to je prije svega praktičnost, haljine prilagođene modernim ženama koje žive u žustrom ritmu pa se tako haljine uz različite cipele, cipele ili nakit od dnevne poslovne varijante transforimiraju u elegantnu večernju haljinu. 

U najnovijoj kolekciji Duchess nije odustao od te osnovne filozofije, nego joj je “samo” dodao dašak glamura.

Snježana Mehun:  Duchess je kao moja beba, ali koja naglo i brzo odrasta. Javnosti smo se predstavili prije malo više od godinu dana, a danas smo brend koji se traži i prodaje ne samo u našoj zemlji već i van granica Hrvatske. U svakom projektu imam velika očekivanja, ali ovo što se dogodilo s Duchessom je iznenadilo i mene. Sve to mi je ogroman motiv za nastavak i za još bolju kolekciju koja će biti predstavljena na proljeće.

 

Antun Tin Brišar, kreator koji je zajedno sa Snježanom zaslužan za ovakav uspjeh brenda je rekao da sinergija i međusobno razumijevanje između njega i Snježane se jednostavno prelijeva u skice, a iz kojih nastaju kolekcije čijem predstavljanju su danas svjedočili mnogi poznati.


Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE