ZTC

“Okrenuli smo se oko sebe u vrtlogu jeans kampanja gdje se ističu savršena tijela s body hugging jeans-om, i ugledali različita tijela, različite djevojke i žene, različitih dobnih skupina, različitih potreba, i odlučili smo krenuti drugačijim putem od uobičajenog.  Izabrali smo 3 djevojke koje smo uočili kao snažne, uspješne i različite – svaka u svom dijelu interesa i predstavili ih na našim vizualima za proljeće ljeto 2017. i jako smo ponosni zbog toga!”

AMDS jeans ove sezone slavi ljepotu svake od nas, a kao zaštitna lica kampanje odabrane su: Dora Barker (Instagram blogerica i fotografkinja), Lucija Lugomer (plus-size model) i Lucia Raić (studentica i manekenka @ TaliaModels).


Da bi ih definirali kao jedno -, a to je „djevojka“/“žena“ – stilizirali u ih na isti način, sve u različite vrste AMDS skinny-jeansa (od body hugging, powerflexa do push up-a) i postigli rezultat: Sve smo jednake! Sve zaslužujemo najbolji jeans!

IZ AMDS jeansa ističu kako su  jako ponosni na konstrukciju traperica, kojom ne samo da želimo istaknuti siluetu na najbolji mogući način, već žele da taj traper bude najbolji, da tehnologija izrade bude na svjetskoj razini pa i najvećih brendova, ali  traperice budu i one najudobnije!

Nije tajna da smo stalno u potrazi za najsuvremenijim traper materijalima, pa smo ove godine čak posegnuli sve do Pariza i prisustvovali modnom sajmu Premier Vision!

Ovo je definitivno najsnažnija kampanja branda do sada. Kampanja koja potiče rasprave i ruši stereotipe, ali i kampanja koja ohrabruje sve konfekcijske veličine da potraže najbolji proizvod i da se ne libe pokazati svoj modni izričaj! Jer izbora imamo: od traperica visokog struka, do skinny jeansa, bootcut jeansa, boyfriend, distressed, itd…, a taj izbor je za sve – nije rezerviran za pojedince.

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE