skip to Main Content
MENU
NOSI SE MINIMALISTIČKI NAKIT! #HRVATSKIDIZAJN

NOSI SE MINIMALISTIČKI NAKIT! #HRVATSKIDIZAJN

Svake sezone iznova se nameću vodeći modni trendovi. Dok ih jedni otvoreno podržavaju te slijepo prate, drugi su do istih kritični jer žele naglasiti svoju originalnost i individualnost. No, činjenica jest da rijetki ostanu otporni na masovne trendove koji su prisutni kako u trgovinama renomiranih brendova tako u radionicama domaćih dizajnera. Danas predstavljamo hrvatske dizajnere te njihovo viđenje  ovog primamljivog trenda u vidu minimalističkih narukvica. Smatramo da se trendovima ne treba opirati jer otvaraju vrata originalnosti kroz jedinstveno, svoje predstavljanje samoga trenda. Upravo zato i obožavamo naše dizajnere – svi su posebni i originalni na svoj način te ih upravo to izdvaja iz mase!

LIS

Neodoljive narukvice od kristala nastaju u radionici maštovitog dua: Anđele Markušić i Dina Brkića. Glavni adut ovog mladog, ali i veoma ambicioznog brenda je  upravo spoj grafičkog dizajna, mode i fotografije savršeno zapakiranih u modni brend neodoljive estetike. Svaka narukvica tj. kristal odgovara vašoj osobnost te potiče mir, sreću, ravnotežu… Vjerujemo da je i za LIS tim samo nebo granica te da ćemo o njima još puno slušati, ali i pisati!

Nakit ZLATNA KIŠA

U moru trendovskih komada nakita, dopala nas je čast družiti se s nakitom Zlatna kiša, ovaj nakit je poseban, krije jednu dražesnost, finoću izrade, ljubav utkanu u svaku od stotina perlica, mirnoću, staloženost i vrijednosti koje dizajnerica njeguje dio su svakog komada nakita. Ono što želimo naglasiti ovo je nakit za sretnu i ostvarenu ženu, ne onu kojoj je bitno imati komade koji su po zadnjoj modi, već onu koja zna da je u modi biti svoja uz savršene komade nove kolekcije nakita.

 IVANA VUCINOVIC JEWELLERY

Ovaj nakit doista jest nešto posebno… Svaki je komad unikatan i original baš kao i osoba koja ga nosi. Puno je ljubavi, pažnje ali i iznimnog znanja o izradi nakita utkano u svaki i posljednji detalj. Ova vrhunska izrada te minimalistički, elegantan dizajn neće proći nezapaženo…

Nakit MINI ME

Minimalističke, decentne, nježne, jednom riječju neodoljive: Mini me narukvice  osvajaju prvim pogledom i jednostavno uljepšavaju dan. Kako god da se toga dana osjećate, nakit će doista govoriti umjesto vas, ali i podsjetiti vas da se ne zaboravite smijati i veseliti malim stvarima.

 IVA VILJEVAC FASHION JEWELRY

Nakit treba biti konkretan, skladan i elegantan, ali unatoč eleganciji on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči. – To je ono čime se vodim. Želim da Iva Viljevac Fashion Jewelry ljudima bude zanimljiv, poseban i nosiv. Nakit koji nosimo govori puno o nama. – Upravo zbog toga moj nakit je vrlo raznolik kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne strane te maštovitost, hrabrost i samosvijest s druge strane. Svaki komad nakita napravljen je uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi.” upravo ove riječi same dizajnerice Ive Viljevac govore sve o nakitu.

MAMMII JEWELLERY

Mammii nakit više je od komada nakita kojim ćete oplemeniti odjevnu kombinaciju. mammii ima dušu, postaje dio vas i vaše osobnosti te ju pokazuje na vidjelo, čistog duha, minimalističkih linija i visokih estetskih standarda, Maja Miletić stvara nakit koji budi emocije te ženi govori da može biti romantična i snažna, plaha i neustrašiva, ali uvijek svoja.

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: facebook stranice navedenih brendova

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top