skip to Main Content
MENU
Noć za žene u Rijeci: Womanary Magical Goddess

Noć za žene u Rijeci: Womanary Magical Goddess

U petak, 28.10., Mystique club u Rijeci ugostio je događanje Magical Goddesses namijenjeno ženama  kako bi probudile pozitivne stavove i misli o sebi, a usput se i dobro zabavile!

Uz predavanje Romane Krstekanić, certificirane instruktorice Thetahealing tehnike od američkog ThetaHealing Institute of Knowledge, dopredsjednice udruge Kvaliteta življenja te vlasnice  Theta centra  Nathea, koja je kroz metodu Thetahealinga sve sudionice potakla na ljubav prema sebi i buđenje ženstvenosti i unutarnje božice, ženama su se posebno svidjele Magic Spells, deset tajnih čarolija koje su odmah prepoznate kao vrelo pozitive i životne inspiracije.

Radionica Adriane Josipović koja se od 2005. godine aktivno  bavi glumom te umjetničkim, dramsko-terapeutskim i pedagoškim radom također je oduševila žene čarobnice, kroz plesne pokrete, glas, udahe, Adriana je ukazala na  senzualnost, snagu i vještine koje nosimo u sebi, a Magical Dance poslužio je kao savršeno oslobađanje stresa, opuštanje i zabava!

Kako bi žene doista uživale u ulogama čarobnih božica pobrinuli su se make up timovi: Callegari škola, IBeauty i Studio Anais.

Ženstvene, romantične, neobične i magične frizure izradili su Mithuna studio, Studio Anais i Sensa Organic Studio.

Sensa Organic Studio pobrinuo se i za ukrase za kosu koji su nosile sudionice Womanary Magical Goddesse večeri i koji su savršeno kompletirali izgled svih posebnih dama. Ovi šik detalji pridonijeli su dašku mistične romantike i dočarali izgled čarobnih žena koje je krasila vanjska i unutarnja ljepota.

vjestice55 vjestice14 vjestice1 vjestice2 vjestice3 vjestice9 vjestice37

Događanje se naslanja na poznatu seriju Čarobnice koja je jedna od najdugovječnijih serija u povijesti televiije, najpoznatija od tri sestre Čarobnice, rođena je 28.10., dan koji je odabran i za ovu posebnu večer u Mystique clubu u Rijeci.

Posebno oduševljenje izazvao je autentičan photo corner kao i Magical Book, knjiga koju je organizatorica Tamara Zubak pripremila samo za ovo događanje, a sudionice su imale prilike upisati sebe, ali i svoje želje i dojmove.

Projekt je podržao i Omladinski hostel Rijeka koji odlikuje kvaliteta smještaja i usluge na razini čarobnih sudionica i ovog inovativnog i proaktivnog projekta pod okriljem seminara Womanary.

S idejnom zamisli o zajedništvu žena, noć koja je okupila velik broj sudionica protekla je magičnoj atmosferi slaveći osobine žena, njihovu različitost i unutarnju i vanjsku ljepotu.

Foto: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top