Inovativni, visokokvalitetni proizvodi koji prate najnovije trendove sa modnih pista – CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode. Inspiriran kolekcijama sa svjetskih modnih pista za PROLJEĆE/LJETO, CATRICE predstavlja nove must-have proizvode za prvu polovicu 2019. godine. NO MAKE-UP LOOK sa fokusom na nježne nijanse osigurava privlačan, a gotovo nenametljiv look. 

Manje je više: prirodan izgled je idealan izbor tijekom proljetnih i ljetnih dana. Moderan no make-up look daje koži blistav i svjež izgled. Ali ne brinite, to ne znači da vam koža i dalje neće izgledati savršeno. I nokti su jedva primjetni- u nude nijansama za posebno elegantan izgled.

MORE THAN NUDE LAK ZA NOKTE

Everybody‘s Darling. Pet prozirnih, nježno svjetlucavih nude nijansi lakova za nokte odgovaraju svakom tonu kože. Vidljivo posvjetljuju nokte te se lako nanose. Između ostaloga su vegan.

1 MINUTE FACE PERFECTOR ZA LICE

Lagana pjenasta formula s nježnim prekrivanjem koje se prilagođava svakom tonu kože ima matirajući učinak I osigurava besprijekoran ten. Smanjuje vidljivost pora i manjih nepravilnosti na licu te može zamijeniti puder i nadograđivati prekrivanje ovisno o potrebi. Multitalent među bazama.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta