ZTC

Uz zvuk budilice započinje nam dan, slijedi umivanje, doručak i obavezno kava.  Sljedeći važan korak je nanošenje šminke koja mora biti postojana do večernjeg eventa u gradu i krećemo u nove radne pobjede s osmijehom na licu – jer tako je sve lakše. Koliko god volimo ispunjenu svakodnevicu, volimo i zasluženi odmor. Veseli nas pomisao na kraj dana i opuštanje uz omiljenu seriju, ali često zaboravljamo da je odmor  potreban i koži našeg lica koja je imala jednako ispunjen dan kao i mi.

NIVEA URBAN SKIN DETOX micelarna voda rješava ne dvije muhe jednim udarcem, već tri te pruža vašoj koži SPA tretman kakav zaslužuje. Zahvaljujući svojoj 3 u 1 formuli s ekstraktom zelenog čaja učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum. Uz pomoć micela koji djeluju poput magneta, NIVEA URBAN SKIN DETOX micelarna voda privlači čestice prljavštine, make-upa i istovremeno matira vašu kožu.

NIVEA URBAN SKIN DETOX micelarna voda zna što koža vašeg lica treba nakon napornog dana.

  • 3 u 1 formula s ekstraktom zelenog čaja.
  • Učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum.
  • Dubinski čisti i matira kožu.

Zaboravite osjećaj težine na vašoj koži. Da bi vaša koža bila besprijekorna koristite cijelu NIVEA Urban Skin liniju koja je razvijena kako bi očistila, zaštitila i obnovila vašu kožu.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

      

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE