ZTC
Riječka umjetnica Nisa Hrvatin Petrović svojim nas brendom uvodi u jedan drugačiji svijet, drugačiji svemir. Otvara nam vrata svoje mašte, istovremeno nas tjerajući da se igramo vlastitom. Odličnom suradnjom Nise, modela Vite Vrdoljaka, Danon Vrlića i Ive Frankić te uz odličan make up by Daniel Domika, Iva Znaor snimila je predivne fotografije za ljetni editorial za Nisa Design.
Njezina linija proizvoda ”Space shapes” je nastala moduliranjem fotografija iz prirode, a svaki svemirski oblik predstavlja jedan od planeta na koji stiže Mali princ.
Nisa design je brand riječke dizajnerice i scenografkinje Nise Hrvatin Petrović vlasnice obrta za proizvodnju i usluge NISA. Nisa design obuhvaća ponudu nakita-ogrlice, prstene, broševe i naušnice, te kućanske proizvode- satove i podmetače. Linija nosi naziv „Space shapes“, a nastala je stvaranjem diplomskog rada – predstave Mali princ za koju Nisa potpisuje režiju i vizualni identitet. Nisa je magistrirala na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci 2015. godine, pod mentorstvom profesora Nenada Robana i Aljoše Brajdića. Stvaranjem scenografskih elemenata za Malog princa odlučuje iste primijeniti na proizvode od pleksiglasa i tako od makro fotografija prirode njihovim moduliranjem stvara apstraktne oblike koji nose naziv „Space shapes“ jer prezentiraju planete, satelite i zvijezde na koje stiže Mali princ. Do sada su njezini proizvodi izlagani na mnogim grupnim izložbama diljem Hrvatske.
Svijet Nisa Designa je intiman svijet, svijet koji se obraća svakom pojedincu osobno. Na način koji je samo njemu razumljiv, samo njemu značajan. Jer samo se srcem dobro vidi. Bitno je očima nevidljivo.
Njezine proizvode možete kupiti u BuRa design Storu u Rijeci (Matije Gupca 13b)te na Facebook stranici NISA DESIGN i instagram profilu nisadesign.hr, a uskoro i na web stranici www.nisadesign.hr. Ovaj mjesec traje akcija na nakit od 20 posto na gotove ogrlice, prstene i broseve.
Foto: Iva Znaor
Izvor: PR
Pripremila: Stilueta
 
Vaši komentari