ZTC

AMDS JEANS je prvi hrvatski streetstyle brend koji s ponosom nosi etiketu “MADE IN CROATIA”. Brend je nastao zbog ideje i velike strasti prema traperu, a s vremenom se pretvorio u jedan od najpopularnijih i najtraženijih brendova u Hrvatskoj, koji je do dan danas zadržao svoj status priznatog jeans proizvođača.  Njeguje ležeran i autentičan stil te prave vrijednosti leže u samom procesu izrade gdje se pazi na svaki detalj kako bi traperice koje izađu iz njihove radionice izgledale upravo onako kako i trebaju izgledati – moderna verzija klasičnih traperica.

To je priča o jednoj obitelji, viziji, radu i upornosti, a dokaz tome je i 30. rođendan koji će proslaviti ove godine, a tim povodom snimljena je i jedna kampanja (AMDS jeans FW 18/19) u kojoj je zaštitno lice Nikolina Miletić Minovska. Nikolina kao i uvijek oduševljava ljepotom, jednostavnošću i profesionalnošću, a zahvaljujući riječkoj ekipi koja je sudjelovala u kampanji sve je ispalo savršeno.

Traperice su istovremeno ležeran, moćan i seksi komad koji može biti vrlo kvalitetan za potpuno prihvatljivu cijenu.To upravo želimo istaknuti svim modelima jeansa iz naše Premium kolekcije. U Premium kolekciji uvijek posežemo za najboljim i najnovijim materijalima (svake godine idemo na europske sajmove materijala, npr. Pariz, Amsterdam…) tako ove sezone imamo u ponudi jeans od BI STRETCH materijala (nevjerojatno udoban, a opet shaper, traperice Alex), imamo push up traperice sa posebnom formom džepa, tako da napravi onaj dodatni oblik koji svi želimo,a ne samo da “podigne” (traperice Carmen), Powerflex, itd… Traperice iz Premium kolekcije se rade u našem pogonu u Novskoj. Iza svakog našeg modela jeansa iz Premium kolekcije stoji ime i prezime dizajnera, i zaista smo ponosni na naš mali tim, naše radnike u pogonima u Zagrebu i Novskoj, te svim našim prodavačicama. – AMDS JEANS

Danas, AMDS JEANS u svom sastavu broji 55 vlastitih trgovina, 200 franšiznih partnera, te je prisutan na 5 europskih tržišta.

Foto: Aleksandra Brita

Stilist: Sanja Švraka

Kreativa: IG: Pony Rider

Model: Nikolina Miletić Minovska

Pripremila: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE