ZTC

Svaka žena u svom ormaru ima i nekoliko pari cipela koje je kupila, a niti jednom ih nije obukla. S Roberto obućom nećete imati taj problem jer su cipele predivnog dizajna i izvrsne kvalitete, a prije svega i vrlo udobne. Dućan Roberto možete posjetiti u Robnoj kući Ri (Riva ulica 6), a ljubazno osoblje će vam pomoći izabrati cipele po vašoj mjeri.

Nova kolekcija Roberto cipela ima vrlo raznoliku ponudu gdje će si svatko pronaći obuću po svom ukusu. Roberto cipele su uvijek u trendu, a mi smo nekoliko modela iskombinirali na razne odjevne kombinacije. Ispred kamere našle su se Eni Milin i Nikolina Bonefačić, a iza kamere naš vjerni Ivor Mažar.Zbog velikog izbora asortimana trendy cipela, Roberto dućani nezaobilazna su ruta za vrijeme vaše kupovine. Bilo da ste u potrazi za cipelama za neki posebni događaj ili se jednostavno želite nagraditi novim cipelama nakon napornog dana. Kakav god vaš razlog bio svratite u najbliži Roberto dućan i počastite se modernim cipelama po pristupačnim cijenama!

Roberto obuću osim u Rijeci možete pronaći i u Osijeku, Vinkovcima, Bjelovaru, Slavonskom Brodu, Sisku, Varaždinu, Koprivnici, a za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu Roberto obuća ili Facebook profil.

Foto: Ivor Mažar
Modeli: Eni Milin i Nikolina Bonefačić
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari