ZTC

Veljača je puno toga, ona je najkraći mjesec u godini, ona je i prijelazni mjesec nakon kojeg se proljeće polako budi, ali ona je mjesec ljubavi u kojem obilježavamo dan zaljubljenih – Valentinovo! Mi smo vas danas htjeli podsjetiti da Valentinovo nisu samo skupi pokloni, već znak pažnje osobi koji volimo. 

Skrivena poruka

Sakrite poruku ispod jastuka, stavite je na frižider ili možda u ormar. Mjesta je mnogo, a izbor je na vama, a vašu voljenu osobu ovo će sigurno razveseliti.

Doručak u krevet

Koliko puta maštate o onim predivnim scenama iz filmova gdje vas doručaka čeka u krevetu nakon što se probudite. Iznenadite voljenu osobu najdražim doručkom u kojem ćete kasnije zajedno uživati.

Neočekivano iznenađenje

Cvijeće na poslu ili omiljena čokolada, neočekivani izlazak na ručak, romantična večera u vašem domu, neplanirana šetnja. Sigurno znate što bi se vašoj voljenoj osobi svidjelo.

Vikend izlet

Iznenadite nekog romantičnim izletom, to ne mora biti neka daleka destinacija, dovoljno je otići i na udaljenost od pola sata, bitno je to vrijeme koje ćete provesti sami i uživajući.

Filmska večer uz svijeće

Ovdje se zaista potrudite. Ugodni i topli pokrivači, puno jastuka, romantična atmosfera uz svijeće, nekoliko filmova na izbor i naravno kokice, vino i čokolada.


Foto: Unsplash

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE