skip to Main Content
MENU
Neke sasvim posebne ljetne cipelice!

Neke sasvim posebne ljetne cipelice!

Sigurna sam da ste ovog ljeta već pronašle svoj omiljeni par obuće, bilo da se radi o sandalama, balerinkama ili štiklama – postoji onaj jedan par koji s guštom nosite u svakoj prilici. Današnji članak ipak nešto je drugačiji, ne govori o obući za one “svakodnevne prilike”, baš suprotno, usmjeren je na sasvim posebne cipelice. 

Posjedovati par poput ovih, svečanih, posebnih, drugačijih cipela koje u trenu privlače poglede nešto je što svaka od nas obožava. Možda to neće biti kupnja za koju ćete biti sigurne i to zasigurno neće  biti par koji ćete najviše nositi, ali upravo će zato u trenu prirasti vašem srcu. Cipele su posebna strast svih dama, a današnji modeli savršeni su za posebne prilike.

Bilo da se radi o otmjenom izlasku, ljetnom vjenčanju, odlasku u kazalište ili event kojem se već dugo veselite. Izaberite jednostavnu haljinu u kojoj se osjećate samopouzdano, zavodljivo te jednom riječi prekrasno. Dopustite da ove večeri zablistaju cipelice i modni dodaci pred odjećom!

Pokušajte boju i detalje na cipelama uskladiti s torbicom i nakitom i u trenu ste spremne! Uživajte u galeriji naših posebnih cipela za ljetne večeri koje smo pronašli u Zarinom webshopu.

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: zara.com/hr

Facebook KOMENTARI

Back To Top