ZTC

Rijeku uskoro očekuje promocija knjige  Djeca slijepoga kovača, impresivnog debitantskog kriminalističkog trilera iz pera splitskog autora Mira Morovića, koja će se održati 07.10.19. u Rijeci u BOOK CAFFE-u DNEVNI BORAVAK u 20.00 sati.

Knjigu će predstaviti sam autor i nakladnik Naklada Fragment iz Splita osnovana krajem srpnja 2019.godine od strane dvoje entuzijasta koji dišu i žive za knjige i čija je misija očuvanje knjiga kao riznice i nasljeđa za buduće naraštaje. Cilj je da svi autori u Hrvatskoj, a ima ih jako puno, s kvalitetnim  rukopisima dobiju priliku da njihove ideje ugledaju svjetlo dana.

O autoru:

Miro Morović talentirani i svestrani splitski autor rođen je 17. prosinca 1988. godine u Splitu, gdje je proveo djetinjstvo te stekao osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirao je 2015. godine na Pravnom fakultetu u Splitu. Od djetinjstva se bavi sviranjem gitare, a danas je jedan od suosnivača i dio stalne postave pop-rock sastava Azil.

Ljubav prema književnosti pokazivao je još u ranom djetinjstvu koje je proveo čitajući stripove i mnogobrojne knjige za djecu. Svoj prvi roman pod nazivom „Djeca slijepoga kovača“ započeo je pisati pri kraju fakulteta, a posljednje retke napisao je u veljači 2016. godine.

Uživajte u dobroj knjizi i prilici da upoznate sve popularnijeg autora, uvijek je dobro vrijeme za dobru knjigu!

Promociju će moderirati naša kolumnistica Tamara Štiglić Vodopić.

Pripremila: Stilueta

Foto: PR

Kancelarija bar