ZTC

Slobodno vrijeme danas odvojite za humanitaru modnu revija u hotelu“ Kvarner“ Opatija.  U organizaciji Lions Cluba Opatija, Grada Opatija i Grada Beča, planirani program  odvija se  u sklopu“ Bečkog tjedna u Opatiji“.

Sva prikupljena sredstva i donacije namijenjeni su udruzi „Društvo naša djeca“ iz Opatije kako bi se  opremio edukativni kabinet za djecu s teškoćama u razvoju „Kolibrići“.

Humanitarna modna revija počinje u 19,00 sati, sudjeluje 6 renomiranih riječkih i opatijskih boutiqua: Max Mara, Fracomina, Futura Nova, Jacob Shop, Next i Chantal.

Sudjelovat će i mlada dizajnerica koja živi i radi u Zurichu,  našeg porijekla,Gabriela Martinović. Kao vrhunac večeri, organizatori najavljuju i našu vrhunsku dizajnericu – Matiju Vuicu.

Manekenke koje nose reviju  su profesionalke iz 80-ih godina kojima će se pridružiti i  Ivana Paris,  godinama nisu stale na pistu, ali su sada bez zadrške prihvatile poziv, a sve kako bi sudjelovale u prikupljanju donacija  za djecu. Bit će tu i mali manekeni Udruge „La Bamba“ iz Bakra, te njihova voditeljica  Danijela Forempoher.

Osim revijalnog , u umjetničkom dijelu sudjeluju:  prvakinja baleta HNK „Ivan pl.Zajc“ iz Rijeke, Cristina Lukanec, koja će otplesati 2 plesa na temu Isadore Duncan,  zatim plesni par  Ivana Trope i Davor Romić .

Od vokalnih izvodjača nastupit će Katja Budimčić Sabljar u pratnji gitariste  Zvonimira Radišića, vokalna solistica HNK Rijeka, gdja. Vivian Galletta, te operna pjevačica  Antonella Malis.

Voditeljice programa su  Alexs Tessin i Sanja Bedrava, tombolu će voditi  Neno Pavinčić.

Za izgled modela pobrinut će se IBeauty tim Ive Berišić i tim studija Anais na čelu s Anom Mikulec.

PRIPREMILA: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE