ZTC

Nakon jučerašnje euforije svih nas je uhvatila navijačka groznica i ponosni smo na igru naših nogometaša. Skoro pa da i nema osobe u Hrvatskoj i svijetu koja ne prati svoju ekipu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Mladi i stari svi zajedno navijaju i bodre naše Vatrene. A kako bi i naši najmlađi bili u stilu s već dobro poznatim kockicama Nimbus Studio proizveo je cipelice upravo za tu priliku, a nama su te preslatke cipelice posebno zapele za oko u ovim navijačkim trenucima.

Nimbus Studio je novo ime koje ručno stvara proizvode namijenjene bebama i ženama. Nude originalnu ponudu usklađenih proizvoda za mame i bebe, a kod izrade se pazi na svaki detalj kako bi konačni proizvod zadovoljavao izgledom i kvalitetom.

Građani diljem Lijepe naše izlaze na trgove i prate utakmice, a mi posebno volimo ovaj doživljaj sreće svih Hrvata kako zajedno uz pjesmu navijaju i nadamo se da će takva atmosfera ostati do samog kraja Svjetskog prvenstva u Rusiji. Cijela Hrvatska je u znaku kockica, pa zašto ne bi bili i naši najmlađi navijači.

Sve informacije o Numbus Studio proizvodima možete saznati na službenoj stranici i Facebook te Instagram profilu.
Foto: Nimbus Studio
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE