Kako hobi pretvoriti u uspješan poslovni pothvat znaju  mlade i inspirativne žene koje su se usudile slijediti svoje snove i pronašle način kako da ono što vole postane njihov životni poziv. Nova inspiraONA s Marijom Mažar uvodi vas u svijet hobija i poduzetništva no prije svega velike ljubavi i rada u stvaranju karijere iz snova.

Nataša Alani, uz malo je dijete otkrila strast prema izradi nakita, danas ne samo da ima svoj poznati brend Alani’s handmade jewelry već i šarmantan atelier u srcu Lovrana koji su prepoznale naše žene, ali i brojne žene iz Italije koje ljetovanje iskoristite za obnovu svoje kolekcije nakita!

Nevena Buljan svoju je strast prema kuhanju otkrila uz emisije Jamie Olivera, prije desetak godina otvorila je kulinarski blog Ebba’s Cuisine koji je otvorio vrata brojnim suradnjama, a kao slijedeći logičan korak nametnulo se otvaranje slastičarne u Rijeci koja njeguje tradiciju, inovaciju i utjecaje drugih kuhinja u prepoznatljivom brandu mlade Riječanke.

Paola Vukelić pokazuje i dokazuje kako nikad nije rano slijediti svoje snove, vlasnica plesnog i fitness studija Trinity & co. ima 26 godina, bavi se plesom, ali i organizacijom i koordinacijom događanja i vjenčanja te kao najbitniju stavku uspjeha, uz strast, navodi i neprestanu edukaciju.

Petak u programu TV Istre provedite u društvu tri  šarmantne dame čije će vas priče inspirirati, a životni optimizam oduševiti, gledajte novu emisiju inspiraONA u 18h (TV Istra, putem Max TV-a ili Bneta)  i inspirirajte se! 

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE