ZTC

Iako je to daleko od istine, ponekad poželimo da su kišni dani ujedno i “službeno neradni” dani, dani kada je opravdano ostati pod ušuškan pod toplom dekicom sa šalicom čaja u jednoj ruci, a knjigom u drugoj. Naravno, realnost je sasvim drugačija i jedan pljusak ne znači da dnevne obaveze nestaju. Pa ipak, danas ćemo si dopustiti pomalo idealizirati i zamisliti da je pred vama dan ili bar poslijepodne koje možete iskoristiti onako kako želite te na trenutak zaboraviti na sve zadatke pred vama.

Kišno je jutro osvanulo u našoj Rijeci, ali i ostatku Hrvatske i vjerujemo da nismo jedini koji su se jedva razbudili i pripremili za dan pred nama. Ako i vi jedva čekate kraj radnog vremena i povratak u toplinu svojeg doma, svakako pročitajte ovaj članak jer vam donosimo nekoliko ideja kako uživati i u kišnim danima.

Dakle, stigli ste kući, radno vrijeme je završeno i pred vama je popodne koje ćete provesti sakriveni od hladne kiše. Jedan od nama omiljenih prijedloga jest da posegnete za šalicom omiljenog čaja i otvorite onu knjigu koja vas već nekoliko tjedana gleda s noćnog ormarića. Nema ničeg ljepšeg od uživanja u dobrom štivu uz tiho tutnjanje kiše po prozorima…

Ako ste raspoloženi za nešto slatko, no put do obližnje trgovine ili slastičarnice vam predstavlja preveliki izazov, okušajte se sami u pripremi nekog jednostavnog kolača po vašem guštu. Potražite recept u kuharici ili na internetu i  zasladite se. 

Ako jednostavno želite uživate “ne radeći ništa” pogledajte novu epizodu omiljene serije koju pratite ili film koji se već dugo nalazi na “to do listi”. Kišni dani su idealni za sve one stvari koje inače odgađate zbog nedostatka vremena.

Za kraj, večer možete pretvoriti u ugodno žensko druženje uz slastice, kozmetičke tretmane koje želite isprobati i obožavane duge razgovore uz svoje drage prijateljice. Kiša više uopće ne zvuči tako strašno zar ne?

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Unsplash

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE