ZTC

Kombinacija maline i bijele čokolade omiljena je za mnoge, posebice u vrućim ljetnim danima. Nedavno su se na tržištu pojavili novi proizvodi koji spajaju upravo ove okuse. Uočili smo priliku te vam odlučili predstaviti neke od neodoljivo slatkih proizvoda, kojima se možete zasladiti na onaj “cheat day”. 

Obožavana Domaćica, predstavila je novo izdanje s okusom maline i bijele čokolade. Čuli smo odlične kritike, jeste li je već isprobali? Iz “prve ruke” možemo vam reći da je ovo prava doza slatkog koja vam je potrebna! 

Cheescake često dolazi u kompletu s malinom i bijelom čokoladom, stoga se nismo razočarali kada smo isprobali Ledo savijaču Cheescake malina. Uz kuglicu sladoleda ovo je odlično kombinacija toplog i hladnog, slatkog i kiselog, koja će utažiti potrebu za “nečim slatkim” u dugim toplim danima. Pozovite prijatelje, organizirajte ljetnu večeru na otvorenom, znate što poslužiti za desert!

Milka neprestano predstavlja nove okuse čokolada, stoga nismo iznenađeni da je police trgovina ugledala i Milka s okusom maline. Za neke preslatka, no u malim količinama odlična!

Ljeti je ipak najbolja kombinacija maline i bijele čokolade odnosno cheescakea ona u sladoledu! Apsolutno neodoljivo sladak Cheescake malina i King Panna Cotta malina naš su favorit svakog ljeta, pa tako i ovog!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: web stranice navedenih brendova