ZTC

Iako je prvi dan ljeta obilježilo sunce i prave ljetne temeprature, naš entuzijazam danas oprala je kiša i dočekalo nas je tmurno vrijeme na Kvarneru. Zbog toga ćemo vas pokušati oraspoložiti jednom super preporukom za koju ne treba puno planiranja i organizacije. Potrebno je samo imati adekvatnu odjeću – kupaći kostim, sjesti u auto i s obitelji ili prijateljima zaputiti se u Istru i provesti dan u Aquaparku Istralandia.

Istralandia je maštoviti vodeni svijet u Istri u kojem je zabava zagarantirana. Aquapark je namjenjem  svim uzrastima jer će tamo svatko pronaći nešto za sebe. Djeci je namjenjen veliki dječji bazen, zabavni tobogani s vizualnim i audio efektima, Spray Arena – zona za igranje s vodenim prskalicama i atrakcijama te su vam uz to na raspolaganju i razni animacijski programi.

Što se tiče vas “velikih”, vi možete uživati u adrenalinskim toboganima ali i opustiti se u hidromasažnim kadama ili sudjelovati u animacijskim programima.

Cijela obitelj može uživati u zabavnim, dinamičnim i adrenalinskim vodenim spustovima s različitih visina i brzina s mnoštvo svjetlosnih i zvučnih efekata u sigurnim uvjetima, a uvijek možete i predahnuti na udobnim ležaljakama uz veliki izbor hrane i pića u ugostiteljskim objektima koji su vam na raspolaganju u samom parku.

Aquapark Istralandia nalazi se u blizini Poreča na adresi Ulica Ronko 1, Nova Vas, a više informacija možete saznati na njihovoj službenoj stranici i Facebook profilu.

Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE