ZTC

Priznajemo, shopping volimo u svako doba godine, no popusti učine kupovinu još slađom i ugodnijom. Kao što vjerojatno već znate, danas je dan tradicionalnih popusta u sklopu posljednjeg petka u studenom – Black Friday. Sniženja često znače i ogromne gužve te općenito kaotičan izgled trgovačkih centara, zbog čega smo mi ove godine odlučili shopping obaviti kod kuće! Od nedavno gotove sve poznate highstreet trgovine vrše dostavu i u Hrvatsku, stoga se možete sklupčati na svojem kauču i u miru pretražiti stranice u potrazi za najboljim ulovima. Bez stresa, u opuštenoj atmosferi možete su uzeti vremena koliko vam je potrebno jer su neki brendovi odlučili ovu akciju produžiti na čitavi vikend. 

Jedna od najpoznatijih i omiljenijih trgovina H&M ove je godine pripremio čitavi tjedan popusta na određene artikle, a danas možete potražiti gotove sve artikle na 20 % popusta. Popularna Bershka na svoj asortiman nudi do čak 50 % popusta dok je Stradivarius izabrao 20 % popusta u određenim kategorijama. 

Ljubitelji Manga posebno će se razveseliti s čak 30 % popusta na sve, dok će zaljubljenici u cipele morati zaviriti u Mass i Guliver i Shoebox koji također nude primamljive popuste na nove kolekcije. Većinu ovih brendova možete kupovati u trgovinama kao i na internetu – jednaki popusti vrijede i na web shop

Gotovo svaka trgovina nudi popuste na ovaj dan, stoga je najbolje da upišete svoje favorite u tražilicu i otkrijte koje popuste nude ovog petka ili čak cijeli vikend. Možda postoji neki komad koji već dulje vremena držite na oku ili jednostavno želite zaviriti u trenutnu ponudu – Black Friday izvrsna je opcija za uživanje u popustima i odabir novih krpica kojima ćete obogatit izimski izgled. 

STRADIVARIUS

STRADIVARIUS

BERSHKA

BERSHKA

MANGO

H&M

H&M

H&M

H&M

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Web stranice navedenih brendova

Vaši komentari