ZTC

Zapadni trgovački centar Rijeka regiju je obogatio brojnim prodajnim mjestima, ali i bogatim programima kojima na mjesečnoj bazi oplemenjuju sadržaje za sve dobne skupine u našoj regiji. Vodeći se svjetskim trendovima, ZTC je u proteklom razdoblju istupio od klasičnog mjesta te se istaknuo kao omiljena shopping destinacija ne samo stanovnika grada na Rječini već puno šire. ZTC čine priznati brendovi, ugodan ambijent te prije svega srdačno osoblje što zajedno donosi savršenu formulu za opušten te kvalitetan shopping. 

Vrlo su česti i sadržaji za one najmlađe, naše riječke klince i klinceze. Ovog vikenda, 13.5 – 14.5, ZTC će zabljesnuti u nešto drugačijem ruhu. Naime, sprema se pravi dječji vikend, obojan šarenilom, smijehom i zanimljivim sadržajima. Pod okriljem poznatog hrvatskog mađioničara Andreja Škedela, odvijat će se prava čarolija pred očima! 

U subotu, 13.5. s početkom u 18 h očekuje nas zabavni, ali i edukativni program za djecu pod nazivom Robotika. Vaše dijete zanima tehnologija, fascinirano je strojevima i robotima? Na pravome ste mjestu! U nedjelju, 14.5, nastavljamo čaroliju s početkom u 18h kada na scenu nastupa Bubble Logija, izrada velikih, šarolikih balona od sapunice. 

Nadolazeći vikend će zaista biti prepun sadržaja i dobre zabave stoga svakako preporučujemo da posjetite ZTC i prepustite se čaroliji koja nikada nije izgledala stvarnije!  

 

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Pripremila: Stilueta 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE