Naša novinarka Katja Grubiša svoje je prve retke na Stilueti zadobila kroz priču o svom nakitu, brend KATIE CREATY oduševio nas je na prvi pogled, a kako smo pomalo otkrivali mladu dizajnericu i njezin afinitet prema stvaralaštvu, kreativnosti i nepresušnom vrelu ideja, suradnja se proširila i na Stiluetu te je Katja upotpunila naše redove i oplemenila naš portal svojim novinarskim radom.

Ove jeseni mlada je dizajnerica zakoračila stepenicu više te svoj nakit predstavila u poznatoj riječkoj trgovini Manufaktura – domu prirodnih i domaćih proizvoda brojnih kreativaca, dizajnera i umjetnika.

Predstavljenu kolekciju čini deset unikatnih narukvica, posebnih svaka na svoj način, izrađenih s puno pažnje i ljubavi. Prevladavaju pastelni tonovi, no u ponudi je i nekoliko tamnijih, izražajnih narukvica kao stvorenih za jesenske modne kombinacije. 

Ovo je za mene veliki korak, zakoračiti izvan okrilja društvenih mreža te predstaviti svoj rad “stvarnoj publici”, pridodaje mojem brendu dozu potrebnog profesionalizma te omogućava osoban kontakt kupca s proizvodom što je uvijek važno. Predstavljene narukvice odražavaju u potpunosti moj kreativni izričaj, a namijenjene su elegantnoj, no istovremeno urbanoj ženi koja želi zablistati u svakoj prigodi. – Katja Grubiša

KATIE CREATY – FACEBOOK


 
Pripremila: Marija Mažar
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
SALLY