ZTC

Naša novinarka Katja Grubiša zasjala je u novoj izazovnoj ulozi. Mlada dizajnerica nakita Katie Creaty dobro je upoznata s modnom, beauty i lifestyle estetikom kroz teme koje svakodnevno obrađuje, a ovaj izlazak iz zone ugode savršeno je odradila zajedno s Ivanom Lucićem, dugogodišnjim partnerom. Za Katjin izgled pobrinule se se Romana Poropat (make up) i Sensa Organic Studio iz Rijeke. Upravo je ovaj beauty tim pridonio romantičnoj atmosferi lokacije na Krku koju je Iva Kjaer, fotografkinja specijalizirana za vjenčanja, odabrala za ovu sanjivu ljubavnu priču.

Šminka: Romana Poropat, Kosa: Sensa Organic Studio

O suradnji s Ivom, Katja ima samo riječi hvale:

Kada znamo da ćemo se fotografirati često si nepotrebno stvaramo pritisak, pogotovo ako se radi o posebnoj prilici. Kada me Iva zamolila da joj ja i dečko glumimo modele moram priznati da sam se razveselila, no dio mene osjećao je onu pozitivnu nervozu i tremu. Hoću li se moći opustiti? Kako ćemo izgledati? Hoće li sve ispasti kako je Iva zamislila? Pitanja su se nizala  jedno za drugim, ali kada smo započeli s fotografiranjem u trenu su nestala. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je važno povjerenje i pozitivna komunikacija s fotografom. Iva je bila  odlična, do posljednjeg nas je detalja navodila i usmjeravala, no sve uz dobro raspoloženje i humor kako bismo se opustili. Vremenski uvjeti nisu bili na našoj strani, nestajalo  nam je svjetla, vjetar mi je pokvario frizuru, pa ipak mi smo se odlično zabavili. Također, ako se radi konkretno o vjenčanoj fotografiji važno je porazgovarati i sa partnerom, provjeriti koje su njegove želje, osjećaji i slično. Ja sam prava sretnica jer je Ivan bio čak i opušteniji od mene te prava podrška. ☺

Vjenčane fotografije one su koje će vas pratiti kroz život. Baš kao što je naša Katja istaknula bitna je emocija, komunikacija s fotografom i međusobno povjerenje kako bi u minutama i satima druženja stvorili uspomene koje ostaju zabilježene u srcu, ali i fotografijama koje će u vremenima ispred vas govoriti tisuću riječi i biti podsjetnik na početak jedne predivne i posebne  ljubavne priče. One vaše.

Pripremila: Stilueta

Foto: Iva Kjaer (više na IVA KJAER PHOTOGRAPHY)

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE