ZTC

Danas donosimo preglednih mirisnih svijeća, koje osim što odlično izgledaju u prostoru, šire pozitivnu energiju i divan miris. Izaberite omiljenu boju i miris i iznenadite drag osobu poklonom od srca ili počastite sami sebe! Zašto ne, petak je!

Riječki brend svijeća HOUSE OF CANDLES, nudi bujan asortiman mirisa i boja, a izrađuju svijeće i po narudžbama. Danas nam je za oko zapela prekrasna zelena svijeća naziva Bezuvjetna ljubav. 

Svijeća svjetlo zelene boje, koja označava četvrtu čakru te predstavlja samo središte čovjeka. Na mjestu gdje se spajaju donje čakre, koje su povezane sa instinktima i gornje čakre koje su povezane sa višom sviješću. Četvrta čakra predstavlja univerzalnu ljubav,  a za nju se kaže da je pokretač iskonske ljubavi, ne samo prema pojedincu nego i prema čovječanstvu uopće.

Tko još nije čuo za YANKEE CANDLE? Dolaze u najrazličitijim bojama i mirisnim notama…  Od cvijeta trešnje, mente, preko mirisa toplih kolača ili opranog rublja. Mislim da će te složiti sa mnom da izgledaju prekrasno u prostoru. Odličan način da se nagradite nakon “proljetnog čišćenja” i upalite jednu u omiljenoj prostoriji. 


 
Bershka je u svoj poznati odjevni asortiman nedavno uvela i svijeće sa simpatičnim natpisima. Savršene su za druženje sa prijateljicama dugo u noć. Šarmantne, posebne i stylish, odlično će se uklopiti u prostor i dati dodatnu ljepotu i vašim Instagram slikama bez kojih druženje ne može proći.

Mnogo je razloga zašto obožavamo domaći brend WHISPER OF NATURE, a njihova nova linija svijeća sa porukama samo je jedan u nizu. Ima li ljepšeg buđenje od doručka u krevet i svijeće  sa natpisom: Ti si moje sunce poslije kiše! ili Trebaš mi kao šalice kao ujutro! Sve se u životu svodi na one male, slatke trenutke, a Whisper of nature zna kako iste i proslaviti.Photo: Facebook stranice navedenih brendova
Pripremila: Katja Grubiša

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE