ZTC

Kada je poštar pozvonio na vrata  s velikim paketom u rukama, osmijeh mi je instantno zatitrao na licu. Odmah sam znala da se radi o mojem novom, prekrasnom Mon Art ruksaku. Uzbuđenje nisam sakrivala, brzo sam posegnula za paketom i bacila se na raspakiravanje.

„Još je ljepši nego na slikama! Pogledaj kako je prekrasno izrađen. Materijal je stvarno kvalitetan.“ – stalno mi je prolazilo mislima dok sam  nestrpljivo otvarala ruksak, promatrala svaki detalj te ga naravno isprobavala pred ogledalom.

Iako je ruksak stigao pred desetak dana, od tada nije prošao jedan dan da ga nisam ponijela sa sobom u „gradske avanture“. Bilo da se radi o odlasku u šetnju, na kavu ili event – uvijek je uz mene i uvijek izaziva ovacije.

Brend Mon Art bavi se izradom torbica svih oblika i modela, boja i uzoraka. Budite sigurni da ono što vi zamislite njihov tim će i ostvariti! Moj ruksak od visokokvalitetne eko kože s bordo croco uzorkom, odlično pristaje uz sve kombinacije. Dodaje kontrast mojem, pretežito „pastelnom“ ormaru, te odlično nadopunjava „casual“ odjevne kombinacije, kao i one nešto elegantnije.

Ono što me je posebno oduševilo jest kvaliteta materijala i besprijekorna izrada, koje ovaj ruksak postavljaju uz bok svjetski poznatih brendova. Također, vrlo je prostran , a kožne naramenice čine ga izuzetnom ugodnim za nošenje.

Baš kao i brojne dame koje su prepoznale ljepotu ručnog rada uz Mon Art torbe, u ovaj sam se ruksak zaljubila na prvi pogled. Savršeno odgovara mojem stilu odijevanja te načinu života, stoga ga definitivno neću izostaviti na svim ljetnim pustolovinama ove sezone.

U Rijeci Mon Art možete pronaći u trgovini La Vetrina, a za sve ostale narudžbe  uputite dragom timu putem društvenih mreža.

FACEBOOK

INSTAGRAM

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE