ZTC

Koliko god sam već kreativaca predstavila na našoj Stilueti, mladi dizajneri iznova me oduševljavaju, inspiriraju i motiviraju da se i sama okušam u umjetničkom stvaralaštvu ili barem odabiru domaćeg dizajna pred masovnom proizvodnjom. Nedavno sam imala priliku upoznati te predstaviti Maju Vukan, studenticu  i dizajnericu, te prije svega profinjenu i sofisticiranu mladu damu izvrsnog osjećaja za estetiku.  Njezin mlad, ali perspektivan brend LITTLE.CHIC.THINGS uči nas voljeti i posvećivati pažnju “malim, chic stvarima” u životu.

I sama sam dobila priliku uljepšati svoj životni prostor s nekoliko predmeta s potpisom ovog šarmantnog brenda. Moj kozmetički kutak nikada nije izgledao ljepše uz ogledalce i posudicu za prikladne make up “stvarčice”.

Osobno sam veliki ljubitelj lijepih predmeta s naglašenom estetikom, koji na jednostavan način nadopunjavaju prostor, a uz to su i funkcionalni. Moram reći da me je ovaj set osvojio na prvi pogled. Presladak motiv ružica, nježna bijela i ružičasta boja, kvalitetna izrada…. Trebam li još nešto nadodati?

Svakako posjetite LITTLE.CHIC.THINGS i odaberite prekrasne chic predmete, koji će uljepšavati vašu svakodnevicu!

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE