ZTC

Jesen je namijenjena nešto tamnijim, zemljanim tonovima, bogatim nijansama poput vina, tamne ljubičaste, smeđe i zlaćane. Kako polako prilagođavamo garderobu jeseni, isto činimo i s kozmetičkom torbicom. One žarke neonske boje spremamo u ladicu, a u prvi plan stavljamo jesenske adute u toplim tonovima.

Kada je u pitanju “obnavljanje” kozmetičke torbice odličan način da uštedite na novcu i prostoru su palete. Dakle, umjesto da nabavite nekoliko odvojenih sjenila, izaberite paletu koja vam odgovara izborom nijansi. Palete često sadrže istovremeno sjenila, rumenila i primjerice highlighter što je još bolja i isplativija opcija.

MAYBELLINE

Ove sezone izuzetno su popularne bogate i raskošne nijanse u boji šumskog voća ili crvenog vina koje kombiniramo sa zlaćanim i bež tonovima. Palete poput ovih nude savršen izbor mat i sjajnih nijansi s kojima ćete u trenu postići elegantan dnevni izlet i zavodljiv večernji. Postojanost, pigmentacija i lako nanošenje glavni su aduti kvalitetnih sjenila za oči. Ove jeseni usudite se izabrati nešto drugačije i zablistati dosad neviđenim sjajem.

KYLIE COSMETICS

KYLIE COSMETICS

Još jedan definitivni must have jest ruž u jesenskim bojama. Osobno preferiram mat ruževi koji sve više dobivaju na popularnosti. Pobrinite se da su usne dovoljno hidratizirane prije nanošenja kako biste osigurali uredan i postojan izgled. Prekrasne mat ruževe možete pronaći u megapopularnoj kolekciji Kylie cosmetics, no u nešto prihvatljivijem cjenovm rangu te dostupnosti vrlo dobri ruževi nalaze se i u drogerijskom rangu. Must have je nude nijansa, jedna zagasita u boji šumskog voća te moćna tamna ljubičasta ili smeđa nijansa.

KYLIE COSMETICS

KYLIE COSMETICS

CATRICE

CATRICE

Drogerijski brendovi poput Essenca i Catrica nude uvijek širok spektar trendi proizvoda u jesenskim tonovima. Na prvi pogled smo se zaljubili u Catrice “Brown collection” kolekciju lakova za nokte. Svaki lak krase prekrasni zemljani tonovi poput bakrene, boje rozog zlata ili pak čokolade sa suptilnim šljokicama. Lakovi se vrlo lako nanose te su iznimno postojani. Uz svaku nijansu nudi se i prikladni nijansa ruža za usne. 

CATRICE

ESSENCE

Essence ove jeseni predstavlja kolekciju inspiriranu čokoladom. Nama je dovoljan jedan pogled na vizuale da poželimo baš sve! Ističu se proizvodi za obrve, olovke za oči te sjenila svi u prikladnim tamnim tonovima. Odlični noviteti kojima može obogatiti kozmetičku torbicu bez da probijete budget.

ESSENCE

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: web stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE