Temperature se opasno zahuktavaju, a ljeto u gradu postaje sve “napornije”. Stalno vam je vruće, zamišljate se sa koktelom u ruci dok se izležavate na plaži, umjesto radnog mjesta? Potpuno vas razumijemo! Rado bismo zagušljive urede i klima uređaje zamijenili prženjem na nekoj plaži pod laganim povjetarcem. Pa ipak, ljeto u gradu ima svoje prednosti uz brojna događanja koja želimo posjetiti. Donosimo vam nekoliko ideja kako prebroditi ljeto u gradu, te uživati u toplim danima.

Jedna od manifestacija koje svakako ne želite propustiti jest još jedna edicija, Ljeta na Gradini. Ljubitelji glazbe uživat će u stihovima i skladbama brojnih izvođača, dok će zaljubljenici u modu pomno pratiti festival mode – City 45 20. Priprema se i bogati kazališni program, te nekoliko plesnih točaka i zabavnih sadržaja. Ovo Ljeto na Gradini obiluje kvalitetnim sadržajem, spojem zabave i umjetnosti, koji s nestrpljenjem iščekujemo!

Riječke ljetne noći, odlična su manifestacija za obožavatelje kazališta. Za vjernu i novu publiku ljetnog Festivala riječkog narodnog kazališta, pripremljen je raznolik program u kojem gledateljice i gledatelji svih generacija, sklonosti i očekivanja mogu pronaći ponešto. Od komedije do tragedije, od klasičnog do modernog, od kazališta za djecu do onoga zabranjenog za mlađe od 18 godina, od plesnih sola do opernog spektakla. 

Još jedan simpatičan novitet u našoj Rijeci jest Čajni trg. Nnalazi se na trgu Matije Vlačića Flaciusa i donosi zelenu oazu u samom centru Rijeke. U neposrednoj blizini Samovara, ova osvježavajuća površina odličan je bijeg od nesnosnih vrućina.

Kada visoke temperature preuzmu vodeću riječ, opustite se u klimatiziranom, uvijek ugodnom ZTC-u te uživajte u shoppingu. Sigurni smo da ćete pronaći baš sve za plažu i uređenje doma, opustite se i jednostavno uživajte – ljeto je došlo!

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE