skip to Main Content
MENU
Narukvice Sexy Plexy idealne za sve prigode, a  mi imamo i darivanje!

Narukvice Sexy Plexy idealne za sve prigode, a mi imamo i darivanje!

Magistrice arhitekture, Iva Kreković i Sara Jurlin svoju su suradnju započele za vrijeme studija na arhitektonskom fakultetu, točnije 2012.godine kada su krenule u dizajn i izradu nakita od pleksiglasa. Brand Sexy Plexy bavi se, osim nakitom, i izradom interijerskih detalja, ukrasa za promocije i svadbe, te surađuje s marketinškim agencijama.

Kolekcija “Wish A Wish” sastoji se od narukvica izrađenima od svilenog konaca na kojima se nalaze privlačni  privjesci od čvrstog pleksiglasa. Decentne i lijepe,  narukvice su  zamišljene  tako da pristaju  prigodi pa se nikad ne skidaju i postaju dio vašeg osobnos stila i izražaja. 

Dolaze s  natpisima Love, Happy, L’Amour i Wish a mogu se po komadu š i u kompletu po tri, a u prodaji su i kompleti lančića i narukvica. Nova se kolekcija, ali i ostatak ponude, može pogledati i naručiti putem društvenih mreža i službene stranice brenda Sexy Plexy. Odlična ideja kako s nakitom s domaćim potpisom uljepšati si jesenske dane, a donosimo i darivanje.

Jedan komplet Sexy Plexy narukvica čeka jednu čitateljicu Stiluete, na mail [email protected] napišite nam zašto bi ih vi trebali osvojiti, metodom slučajnog odabira u utorak ćemo proglasiti dobitnicu darivanja. U mailu  navedite i kontakt broj kako bi vas u slučaju osvajanja mogli kontaktirati.

Pripremila: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top