ZTC

U sklopu naše kampanje u kojoj smo organizirali savršenu djevojačku zabavu, Optika Viktor Šahini pobrinula se za prekrasne modele naočala kako bi naše djevojke izgledale elegantno, moderno i profinjeno.

Optika Viktor Šahini je privatna optika poznata Rijeci i široj okolici. Njeguju obiteljsku tradiciju od davne 1966. godine, a dugovječnost mogu zahvaliti svojim zadovoljnim kupcima kojima su pokazali trajnu vrijednost i kvalitetu. Uvijek prate trendove i nove tehnologije u optici i optometriji.

Klijentima pružaju vrhunsku uslugu, a njihovi djelatnici su educirani optičari i optometristi te odlaze na stalne edukacije usavršavanja što podiže njihovu kvalitetu i uslugu na višu razinu. Svim klijentima uvijek pružaju sve potrebne informacije i savjete prilikom odabira optimalnih optičkih pomagala.

Uz bogat izbor svjetskih brendova – Bvlgari, Dolce & Gabbana, Miu Miu, Tom Ford, Versace, Ray Ban, Oakley, Emporio Armani, Tiffany & Co., Persol – klijentima pružaju izvrstan doživljaj kupnje.

Razgovor, pažnja i vrijeme koje pružamo našim klijentima kao i pedesetogodišnje iskustvo čine nas najboljim odabirom za vaš savršen vid! Mi smo stručnjaci za vaše oči – ne pristajemo na kompromise! Vaše zdravlje i kvaliteta vašeg vida nama su najvažniji!  – Optika Viktor Šahini
Optiku Viktor Šahini možete posjetiti u Rijeci na adresi Agatićeva 2a i Aldo Colonello 1, a za sve ostale informacije tu je i web stranica te Facebook profil.

Naša djevojačka zabava ne bi bila ista bez ovih modernih naočala!

Modeli: Ivana Brkljačić, Daril Brokvar, Maris Šegon, Carolina Bajrić, Petra Šutej

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari