ZTC

Riječki shop koji priliku daje domaćim proizvodima i domaćoj kvaliteti Manufaktura, nakon Opatije svoju je filozofiju kvalitete donio i u Rijeku. Uz bogat i atraktivan asortiman, organiziraju česte promocije te stalno uvode novitete prateći potrebe i želje Riječanki i Riječana.

U subotu se održala promocija poznatog branda Cosmel kozmetike, obiteljski brand koji je motiviran ljubavi prema ovom poslu, kreativnosti koju nudi i inspiracijom zdravim načinom života. 

Naglasit ćemo i kako stvaraju i vjeruju isključivo u prirodnu organsku dermokozmetiku visoke kvalitete. Proizvodi su stvoreni u vlastitom malom laboratoriju prema vlastitim recepturama, a  svaki proizvod je jedinstven i garantira potpunu sigurnost i kvalitetu.

Nakon ove promocije, i subota koja dolazi donosi veliko događanje i priliku, Manufaktura slavi prvi rođendan, 06.05. s početkom u 11h, očekuju vas fine degustacije i atraktivno druženje u pravom rođendanskom raspoloženju!

Pozivamo vas da se pridružite, mi smo termin već rezervirali za rođendansko slavlje u poznatom shopu, na adresi Riva 2, a uskoro ćemo vam otkriti i sve detalje, pratite nas i… vidimo se!

Foto: Ivor Mažar               Priprema: Stilueta

Kancelarija bar