Riječki ZTC trodnevnoj je proslavom privukao velik broj posjetitelja iz svih krajeva Županije i šire, odličnim sadržajima nisu odoljele generacije Riječana koji su sa zadovoljstvom svoje vrijeme i povjerenje poklonili poznatom mjestu koje savršeno spaja trenutke kupovine i razonode!

Petak je tako bio rezerviran za RiSONGić, dječji glazbeni festival koji je pravo osvježenje, a prvo mjesto osvojila je talentirana Nicole Živolić! Nakon toga, ZTC je priuštio posebno atraktivan program, uz LASER PARTY SHOW, posjetitelje je zabavljao DJ Luca Montecchi, dok je iluziju VREMEPLOV i dosad neviđeni povratak u prošlost na našim prostorima izveo riječki iluzionist Andrej Škedel!

Centar je programom privukao mlađu populaciju posjetitelja koji su uživali u svjetlosnim efektima kao i glazbenoj kulisu uz dozu iluzije, event po svjetskim standardima! Subota je privukla stalne kupce koji su uživali u obiteljskoj atmosferi i programu prilagođenom najmlađima. Malo je reći da je centar osvanuo u jednom posebnom ruhu obojenom smijehom i dobrom zabavom!

No, slavlju nije došao kraj. Već danas nas očekuje odličan program GIVE ME 5 s brojnim darivanjima i pogodnostima koji će prvu jesensku kupovinu učiniti još slađom. Osim posebnih popusta, pripremljena su brojna iznenađenja za kupce. Metodom slučajnom odabira, kupci će dobiti priliku odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja, a točni odgovori dovode ih do poklon bonova i nagrada. Zvuči odlično zar ne? 

Ovo je prilika da obnovite jesenski ormar novim modernim krpicama po povoljnoj cijeni. Od odjeće, preko obuće i modnih dodataka, do asortimana za kuću – sve je na jednome mjestu. Vidimo se danas u ZTC-u! 


Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE