skip to Main Content
MENU
Nakon fantastične rođendanske proslave vrijeme je za GiveMe5!

Nakon fantastične rođendanske proslave vrijeme je za GiveMe5!

Riječki ZTC trodnevnoj je proslavom privukao velik broj posjetitelja iz svih krajeva Županije i šire, odličnim sadržajima nisu odoljele generacije Riječana koji su sa zadovoljstvom svoje vrijeme i povjerenje poklonili poznatom mjestu koje savršeno spaja trenutke kupovine i razonode!

Petak je tako bio rezerviran za RiSONGić, dječji glazbeni festival koji je pravo osvježenje, a prvo mjesto osvojila je talentirana Nicole Živolić! Nakon toga, ZTC je priuštio posebno atraktivan program, uz LASER PARTY SHOW, posjetitelje je zabavljao DJ Luca Montecchi, dok je iluziju VREMEPLOV i dosad neviđeni povratak u prošlost na našim prostorima izveo riječki iluzionist Andrej Škedel!

Centar je programom privukao mlađu populaciju posjetitelja koji su uživali u svjetlosnim efektima kao i glazbenoj kulisu uz dozu iluzije, event po svjetskim standardima! Subota je privukla stalne kupce koji su uživali u obiteljskoj atmosferi i programu prilagođenom najmlađima. Malo je reći da je centar osvanuo u jednom posebnom ruhu obojenom smijehom i dobrom zabavom!

No, slavlju nije došao kraj. Već danas nas očekuje odličan program GIVE ME 5 s brojnim darivanjima i pogodnostima koji će prvu jesensku kupovinu učiniti još slađom. Osim posebnih popusta, pripremljena su brojna iznenađenja za kupce. Metodom slučajnom odabira, kupci će dobiti priliku odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja, a točni odgovori dovode ih do poklon bonova i nagrada. Zvuči odlično zar ne? 

Ovo je prilika da obnovite jesenski ormar novim modernim krpicama po povoljnoj cijeni. Od odjeće, preko obuće i modnih dodataka, do asortimana za kuću – sve je na jednome mjestu. Vidimo se danas u ZTC-u! 

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar

Facebook KOMENTARI

Back To Top