ZTC

U subotu u 20:30h nova inspiraONA s Marijom Mažar u programu TV IStre u goste dovodi Jelenu Perić, najpoznatiju domaću influencericu s preko milijun Instagram pratitelja. Od make up artistice do poduzetnice, Jelena otkriva što  točno znači biti influencer, koliko rada stoji iza jednog videa u trajanju od nekoliko minuta te kako izgleda njezin radni dan.

ZTC

Jelena Perić

 

„Uspjeh ne dolazi preko noći, meni se to dogodilo brzo, danas je puno ljudi na Instagamu,  ako ćete ići prema tome  da budete influencer isključivo zbog novaca, odmah odustanite. To je posao koji nije  konvencionalan.“

Danas ju pozivaju diljem svijeta na događanja, uz to, ambasadorica je brojnih inozemnih  modnih i beauty brendova, a otkriva što smatra zaslužnim za svoj uspjeh te kakav odnos ima s medijima, ali i kolegama blogerima.

„Ako stvarno nešto želite, krenite uvijek ćete se pitati što bi bilo da je bilo. Treba slijediti svoje snove i ako ste dovoljno uporni doći ćete do toga, tako sam i ja krenula, od nule.

„Ne živim savršeni život, imam uspone  i padove no zadovoljna sam tu gdje jesam. Treba jednostvano uživati u životu i dati u svemu 110%.

Ne propustite novu emisiju inspiraONA u programu TV Istre koja dovodi jednu od najpopularnijih zvijezda i djevojku koja je uspjela samo sa profilom na popularnoj društvenoj mreži pronaći način da živi svoj san!

Domaćin inspiraONE je riječki Porsche Inter Auto, šminku voditeljice potpisuje Andrea Frankić, a frizuru Studio ljepote Anais.

Danas u 20:30h ne propustite novi talk show inspiraONA i upoznajte drugu stranu uspjeha Instagram blogera!  Nova doza inspiracije na TV Istri!

Foto: Ivor Mažar

 

Kancelarija bar