ZTC

Ovo je pravo vrijeme da počnete razmišljati što pokloniti prijateljicama, djevojkama, majkama i sestrama za Božić. Naš prijedlog je nešto unikatno, elegantno i nešto u što će se zaljubiti na prvi pogled. Upravo takve poklone pronašli smo na adresi Korkyra Jewelry.

Selma Kapetanović, osnivačica i dizajnerica brenda Korkyra, odavno gaji ljubav prema lijepom. Na ideju o izradi nakita došla je, kaže, sasvim slučajno. Danas je Korkyra od male kućne radinosti prerasla u brend koji je postao sinonim za unikatan i pažljivo rađen nakit.

U Korkyri ćete pronaći nešto za zaista svakoga. Nakit je rađen od raznih jedinstvenih materijala, od poludragog kamenja, preko onog od kože, tkanine i užadi, pa do tradicionalnih načina izrade nakita, ali im je zajednička jedna stvar – sve je rađeno ručno i s puno ljubavi.

Zato ovog Božića svoje najdraže dame iznenadite komadima od bračkog kamena i maslinovog drva, koralja, tirkiza ili ostalog poludragog kamenja. Jer sigurno su i one vama jednako posebne koliko je i Selmi svaki komad njenog nakita!


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari