ZTC

Jedan od najromantičnijih blagdana bez previše razmišljanja je svakako Valentinovo koje slavimo 14. veljače svake godine. Pa tako veljača, osim što je najkraći mjesec u godini je i mjesec ljubavi, a kako to već ide jedno s drugim tako i ljubav simbolizira crvena boja koja je nama posebno draga.

Inspirirani Valentinovom odlučili smo se za jedan romantični editorijal gdje je naša poznata riječka blogerica Ester Gallo uspješno kombinirala svoje outfite na raznovrsne modele crvenih cipela koje smo pronašli u Roberto dućanima. Za fotografije je zaslužna mlada Riječanka Iva Krušić koja je s svojim fotoaparatom zabilježila odlične trenutke u vječnu uspomenu.

Roberto prati želje i potrebe svojih klijentica, tako ćete u bogatoj ponudi pronaći još svašta, a naša je sugestija da svakako posjetite Roberto koji se u Rijeci nalazi u Robnoj kući Ri te na Korzu, no za sve naše čitateljice diljem Hrvatske donosimo popis svih trgovina NA LINKU. Kako bi prvi saznali sve aktualnosti Roberto pratite i na SLUŽBENOJ FB STRANICI, kao i na INSTAGRAMU. 


Baloni i medvjedić: Pupa, Robna kuća Korzo

Foto: Iva Krušić

Pripremila: Stilueta