skip to Main Content
MENU
Najljepši ukrasi za bor hrvatskih dizajnera!

Najljepši ukrasi za bor hrvatskih dizajnera!

Kuglice, šljokice, lampice, zvjezdice… Božić je za mnoge postao nezamisliv bez ukrašenog bora. Kićenje božićnog drvca postala je tradicija kojoj se obitelji zajedno posvećuju, a stavlja osmijeh na lice baš svakome od najmlađih do najstarijih članova.

Danas božićna drvca poznajemo u svim oblicima, bojama, stilovima ukrašavanja te su postala prepoznatljivi element Božića.

Mi priznajemo da volimo i čuvamo ovu tradiciju u krugu svojih najmilijih te smo sretni i zahvalni da je možemo podijeliti sa posebnim osobama u našim životima. Bez obzira na vjeru, godine, narodnost, vjerujemo da tradicija kićenja bora prikazuje zajedništvo

Danas predstavljamo neodoljive kuglice za bor, koje su izradile vješte ruke naših mladih i ambicioznih dizajnera. Svaka od njih predstavlja posebnu viziju božićne čarolije u koju je utkanu puno ljubavi, topline i lijepih želja. 

MARINSKI HEARTMADES

Nježne, romantične, pastelne – neodoljive kao i uvijek! Marinski kuglice za bor dodat će posebnu toplinu i čar vašem božićnom drvcu. 

Naši dizajneri pobrinuli su se i za personalizirane kuglice sa imenima vaših najdražih… Idealan poklon, zar ne?

VIKIVIKTORIO JEWELRY

A LA IRENA

kugliceeeee

Za kuglice sa umjetničkom notom i predivnim ilustracijama pobrinuo se brend KRAFTY K. Oduševljeni smo kombinacijom dražesnih ilustracija i minimalizma  te prije svega pažnjom i ljubavlju koje zrače iz ovih šarmantnih proizvoda.

PAUL FABER pobrinuo se za još jednu liniju unikatnih ukrasa za bor koji oduševljavaju simpatičnim dizajnom i jednostavnošću. Ukoliko želite kreativne i unikatne ukrase za svoj bor svakako izaberite nešto baš po svojem guštu iz njihove divne ponude.

Pripremila: Katja Grubiša

Facebook KOMENTARI

Back To Top