Zakoračili smo u drugu polovicu siječnja, 2017. je u punome jeku, no ukoliko i vama nedostaje motivacije za vježbanje danas smo izabrali nekoliko lijepih, udobnih te prije svega funkcionalnih sportskih outfita zbog kojih ćete odmah poželjeti svratit u obližnji fitnes centar. Slažemo se, zdravlje je definitivno na listi prioriteta rangirano puno više od novih modnih krpica, ali morate priznati da ove predivne tajice i tenisice pridonose motivaciji. 😉

U H&M – u smo pronašli izvrstan sportski grudnjak po pristupačnoj cijeni, koji se treba pronaći u ormaru svake obožavateljice fitnesa i sporta, ali i onih koji tek otkrivaju čari vježbanja. 

H&M

Kvalitetne tajice neophodne su, stoga smo ponovno u H&M-u pronašli svoj omiljeni par. Kvalitetne i moderne, što više možete poželjeti?

H&M

Za ljubiteljice nešto luksuznijih sportskih krpica, predlažemo veoma trendy ZOE LEGGINGS, koje su nas na prvi pogled oduševile veselim printevima, najkvalitetnijim talijanskim materijalima te modelima koji laskaju figuri. Mi već znamo koji je naš favorit, a vi?

Za dozu razigranosti, ali i ženstvenosti odabrali smo sportsku odjeću Bia Brazil, koja teško da vas ne može motivirati na vježbanje…

Nedostaju samo prave tenisice, omiljeni par pronašli smo u NIKEU koji nudi ogroman izbor modela i boja prilagođenih za svaki sport!

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE