Prve zrake sunce sramežljivo proviruju kroz oblake, priroda mijenja boju, a postupno i u naše ormare zaviruju veseli proljetni tonovi. Novi hit u svijetu mode je zavodljiva, vedra boja fuksije. Dovoljan je jedan detalj u ovoj boji, da čitava odjevna kombinacija zablista novim sjajem. Donosimo vam nekoliko odjevnih predmeta te modnih dodataka boje fuksije. Pronađite nešto za sebe i iskoračite iz zimskog sivila.

Započinjemo sa cipelama, koje su ujedno i poslužile kao inspiracija za pisanje ovog članka. Divne potpetice pronašli smo u Mangu. Elegantne i originalne, potpetice sa kombinacijom narančaste i boje fuksije ili klasične sa remenčićem oko gležnja, izdužit će vaše noge i dati vam savršenu figuru.

 

Uz odgovarajuće cipele ide i torba, nismo mnogo razmišljali kada smo ugledali ovaj prekrasan primjerak domaćeg brenda Ekatrin Katrin. Vrhunska kvaliteta izrade, materijala i dizajna, savršeni su spoj ovih originalnih torbi  koje unose dašak vedrine i šarma u svaku odjevnu kombinaciju..

Zara je ove sezone spremno predstavila svoje “IT” komade u boji fuksiji. Oduševio nas je lagani proljetni kaput, hlače i košuljica u istome tonu. Svakako, ove komade nebismo kombinirali istovremeno, bit će dovoljan jedan odjevni predmet u boji proljeća da zablistate. U ovome slučaju “manje je definitivno više”!
Dama nigdje ne ide bez svojeg zaštitnog znaka – omiljenog parfemal. U ovu temu savršeno se uklopio novi parfem Viktora & Wolfa : Bonbon. Jeste li ga već isprobale? 

Za sve one koje se odluče držati “sigurnih tonova” u svojem ormaru, dašak fuksije možete unesti odgovarajućim ružem za usne te na taj način “probiti led”. Mi preporučujemo božanstvenu nijansu u izvedbi poznatog kozmetičkog brenda Nars.


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook stranice navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE