ZTC

Svake sezone iznova se nameću vodeći modni trendovi. Dok ih jedni otvoreno podržavaju te slijepo prate, drugi su do istih kritični jer žele naglasiti svoju originalnost i individualnost. No, činjenica jest da rijetki ostanu otporni na masovne trendove koji su prisutni kako u trgovinama renomiranih brendova tako u radionicama domaćih dizajnera. Smatramo da se trendovima ne treba opirati jer otvaraju vrata originalnosti kroz jedinstveno, svoje predstavljanje samoga trenda. Danas smo proučili trend minimalističkog nakita, točnije ručno izrađenih komada nakita u zlatnoj boji, čija se estetika i kvaliteta mogu mjeriti sa svjetski poznatim brendovima.

Kada je riječ o ručno izrađenom nakitu, svaki je komad unikatan i originalan baš kao i osoba koja ga nosi. Puno je ljubavi, pažnje ali i iznimnog znanja o izradi nakita utkano u svaki i posljednji detalj. Vrhunska izrada od visokokvalitetnih materijala neće proći nezapaženo, a elegantan dizajn minimalističkog nakita uvijek će plijeniti poglede.

Ispred bogatih statement ogrlica ove sezone definitivno biramo minimalističke, decentne i nježne komade nakita koji osvajaju prvim pogledom. U nastavku provjerite naše favorite u zlatnoj boji…

MIRTA JEWELRY

MIRTA JEWELRY

MAMMII JEWELLERY

MINI ME JEWELRY

IVANA VUCINOVIC JEWELLERY

MAMMII JEWELLERY

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Facebook stranica navedenih brendova

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE