skip to Main Content
MENU
Najljepše dekoracije za blagdansko uređenje interijera!

Najljepše dekoracije za blagdansko uređenje interijera!

Mnogi su već okitili svoje domove od silnog naleta uzbuđenja i veselja pred nadolazećim blagdanima, no ukoliko ste i dalje u potrazi za savršenom dekoracijom baš za vaš dom pripremili smo nekoliko preporuka poznatih highstreet brendova kao što su Zara i H&M, te omiljene u svijetu uređenja interijera Ikee. 

Za ljubitelje elegantnog uređenja, zlatnih detalja i bogate dekoracije ZARA HOME savršen je izbor. Od pribora za stol do ukrasa za božićno drvce ponuda ovog highstreet brenda ima baš sve. 

U ponudi H&M HOME očarali su nas neizostavni tonovi crvene, koja unosi dašak čarolije i blagdana u svaki dom.

Ukrasite spavaću sobu ili dnevni boravak krevetninom, ukrasnim jastucima i dekama sa motivima Božića i ušuškajte se u blagdanski osjećaj, koji svi toliko obožavamo.

IKEA je svoju blagdansku kolekciju predstavila među prvima te se kao i uvijek nametnula kao vodeći brend kada je u pitanju uređenje interijera. Obožavamo njihovu viziju i konačan proizvod te smo sigurni da će ove dekoracije izgledati savršeno na našem božićnem drvcu i interijeru.

Ove vizije božićnih blagdana naprosto su nas oduševile i rado bismo vidjeli neke od ovih predmeta i u svojem domu. Koji su vaši favoriti? Kako se pripremate za blagdane?

ikea-bozic-2016-1

 

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top