skip to Main Content
MENU
Najčitanije u lipnju

Najčitanije u lipnju

 

Lipanj, mjesec koji je donio euforiju i zatim ogroman pad iste radi Svjetskog nogometnog prvenstva, zatim mjesec koji nas je uveo u to divno krasno ljeto.. Nama na Stilueti mjesec koji nam je donio pregršt zanimljivih tema i sugovornika, sve nešto raznoliko i kreativno. Dok pripremamo teme za srpanj, lijepo je prisjetiti se tekstova koje ste najviše čitali.

ŽENSKI RAZGOVORI IVANA PIRIZOVIĆ

Djevojka koja je nas, a zatim i vas oduševila svojim stilom, prvo modnim,  a zatim i životnim… Uživajte upoznavajući ovu lijepu, dragu i kvalitetnu djevojku.

ivana pirizovic-940-wplok

NA KAVI S… TEA SIMUNIĆ

Stvarne žene naša su najveća inspiracija. Ovo je jedan od intervjua na koji smo posebno ponosni, upoznajte Teu, mi ju jednostavno – obožavamo…

tea 2

LJETO, VEDRINA, OPTIMIZAM BY DASHA GAJIĆ

Dasha je naša stalna suradnica i raduju nas priče koje zajedno pričamo kroz naše riječi i Dashine fotografije… Ovo je jedna posebna, prava ljetna!

dasha gajic 2

SREĆA STANUJE NA KORZU – #STREETSTYLERI

Naša rubrika #streetstyleRI izazvala je odlične reakcije jer naše priče, priče su o pozitivi, životnom stilu, sreći, modi.. Upoznajemo krasne ljude i uživamo kad nam ured postane – Korzo!

stretsytleri-940-wplok

FRIZERI SU ČESTO I SAVJETNICI, PSIHOLOZI

Ana Horvatović, vlasnica je Frizerskog salona Anais, priča o ženi-majki-poduzetnici zaživila je što nas ne čudi, svaka inspirativna priča o ženama koje su svoju strast pretvorile u uspješan poslovni pothvat, zaslužuje pažnju.

ANA ANAIS9

DIJETE, VJEŽBANJE I PAS – MOGUĆE JE!

Naša Milena donosi priče iz svog života, a ova je pronašla put do vaših srca, mi žene možemo sve 🙂

milena

ZAŠTO NAM JE VAŽNO ŠTO DRUGI MISLE O NAMA?

Tamara Rogić u još jednoj kolumni u svom stilu donosi zanimljiv tekst, svakako preporuka za čitanje ako vam je slučajno promaklo.

tamara (1)

SAVRŠENE IDEJE ZA FINE ROĐENDANSKE ZALOGAJČIĆE

Ovo nam je najslađi tekst prošloga mjeseca. Emina s bloga Happiness is homemade samo je za čitatelje Stilute napravila mnoštvo finih delicija, sve obojano u riječi predivne inspiracije te detaljne recepte. Apsolutno preporučamo, prvo čitanje, zatim degustiranje!

StiluetaKeksi2

ODLIČNA IDEJA ZA CIJELU OBITELJ

Evo što radimo kad ne radimo 🙂 Malo krede, malo betona  i puno ideja, škicnite što tata, mama i kći rade i probajte sami – super zabava!

nisa ivor krede

VOLIMO LUNARICE BY STEHLIK!

Dizajnerica Anja Moretti oduševila je zadnjom kolaboracijom s Lunarom, o čemu se radi, klik klik  na link, znamo da će vam se Lunarice svidjeti!

Picture 749

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top