ZTC

Danas je na Trsatskoj gradini održana konferencija za medije kojom je najavljen program 12-og Ljeta na Gradini koje se održava od 08.07. do 01.09.
Na konferenciji su sudjelovali Vedran Babić – organizator Ljeta na Gradini, Vojko Obersnel – gradonačelnik Grada Rijeke i Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke. Ljeto na Gradini je tradicionalna kulturno, umjetničko, zabavna manifestacija koja se održava tijekom ljetnih mjeseci na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine u Rijeci.
2017. godine platformu programskog sadržaja Ljeta na Gradini činit će originalan konceptualno tematski program – poseban po svojoj tematici i provedbi organizacije što se u proteklim godinama pokazalo kao pun pogodak obzirom na posjećenost i brojne pozitivne kritike publike. Osim 6 tematskih manifestacja posjetitelji će moći uživati i u 7 koncertnih nastupa, 3 predstave te u 3 umjetničko – obrazovna programa. Otvaranje manifestacije održat će se 8. srpnja s tematskom manifestacijom 3000 svijeća na Gradini – najposjećenijom manifestacijom Ljeta na Gradini temeljenom na 3000 upaljenih plamenova, a program će trajati do 1. rujna 2017. godine.

Ulaznice za programe na kojima se naplaćuje ulaz, moguće je kupiti u pretprodaji od srijede 14. lipnja u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr.

Vedran Babić:
”Zaista mi je zadovoljstvo najaviti ovogodišnje izdanje Ljeta na Gradini na kojemu će biti održano 19 programa u sklopu kojih će se publici predstaviti čak 264 umjetnika. Program pripremamo već nekoliko mjeseci i vjerujemo da će u njemu uživati mnogi posjetitelji kao što smo mi uživali pripremajući ga.”
Vojko Obersnel:
”Drago mi je da smo pred novim programom Ljeta na gradini, festivala koji se pretvorio u jednu izuzetno dobro organiziranu i vrlo bitnu manifestaciju za grad Rijeku te koji privlači veliki broj posjetitelja što iz Rijeke i okolice, što turista. Pred nama je zanimljiv program te mi je posebno drago da smo kao grad Rijeka uvijek pomagali organizaciju ove manifestacije i da ćemo to činiti i dalje. Preporučam svima da dođu na Trsatsku gradinu i uživaju u brojnim sadržajima koje ova manifestacija pruža. Čestitka organizatorima i sponzorima koji potpomažu ovo događanje.”
Petar Škarpa:
”Meni je izuzetno drago vidjeti da smo uspjeli održati kontinuitet Ljeta na Gradini te da iz godine u godinu imamo sve kvalitetniji i raznovrsniji program. Vrlo je pohvalno da imamo sve više sadržaja bez jezične barijere za naše goste i turiste koji rado posjećuju sam lokalitet Trsata i Gradine. Čestitka organizatorima i sponzorima koji su pokazali da imaju sluha i za turističku ponudu grada Rijeke te se nadamo da ćemo još jedno ljeto svi uživati na Gradini.”

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE