skip to Main Content
MENU
Na putu ostvarenju snova – Nera Lešić

Na putu ostvarenju snova – Nera Lešić

Nera Lešić mlada je djevojka koja će uskoro predstavljati Hrvatsku na izboru No1 model of the World, zanimala nas je njezina priča, a budući da je njezina menadžerica Kristina Jezernik, naša dobra prijateljica, i nju smo pitali da nam otkrije koje su Nerini najveći aduti…

“Nera je prethodna dva mjeseca provela u Istanbulu gdje je intenzivno radila na raznim modnim angažmanima za koje vjerujem da su joj dali samopouzdanje koje je itekako važno na bilo kakvom izboru. Uz potrebne fizičke osobine , posjeduje i vrlo zanimljiv karakter. Ona je borbena djevojka koja se lako prilagodi svakom zadatku pa tako ne sumnjam da će i ovaj put dati sve od sebe da predstavi svoju zemlju na najboljem svjetlu.”

Kristina Jezernik  o Neri

S: Draga Nera, jesi li od malih nogu znala da se želiš baviti modelingom i manekenstvom?

Da. Kada sam bila mala htjela sam biti ili balerina ili manekenka, kao i sve curice u toj dobi. Kako sam s godinama bila ozbiljnija želja je bila veća i tako sam uspjela nagovoriti roditelje da me puste u taj svijet, a nije bilo nimalo lako. Otišla sam za početak u najbližu agenciju, pokupila samopouzdanje, osnovne savjete…i eto me tu gdje jesam.

S: Kako se danas osjećaš ispred objektiva, prevladava li strah, pozitivna trema ili nešto sasvim treće?

Današnji osjećaj pred objektivima mogla bi usporediti s onim iz dnevne sobe pred TV-om, znači totalna opuštenost. Pozitivnu tremu imam dok se sve priprema za snimanje, kada krene onda jednostavno samo ide i tad se osjećam potpuno, jer radim ono što volim i ono što me ispunjava.

roby marinez

Photo: Roby Manirez

S: U zadnje vrijeme karijeru gradiš u Istanbulu, jesi li zadovoljna svojim angažmanima i što smatraš svojim glavnim adutima?

Pomoću svoje menagerice Kristine Jezernik završila sam u Istanbulu, iznenađujuće dobro se odvijao moj život tamo, dobila sam dosta poslova tako da zahvaljujući tome brzo su mi prošla 2 mj. provedena tamo  što mi je samo dalo još veću želju za dalje. Svojim atributima smatram definitivno plave oči i plavu kosu koja mi je u ovom poslu pomogla. Pogotovo u Turskoj gdje takav tip cure dobro prolazi kao model jer Turcima je to još uvijek pojam zbog toga što oni ne mogu to često vidjeti tako da su me znali nerijetko i slikati na ulici.

S: Uskoro predstavljaš i našu zemlju na izboru No1 model of the World, kako se osjećaš, jesi li imala dovoljno vremena pripremiti se?

Definitivno sam imala jako malo vremena za pripremiti se, ali tu su mi pomogli Kozmetički saloni Skladno tijelo i In-spa, Frizerski salon Artistic  koji se brinu o mom izgledu i Feeling fashion i VikiViktorio koji su zaduženi za moj stying u Berlinu. Ono što trenutno osjećam je velika sreća i ponos zbog izbora.

S:Mnoge djevojčice maštaju o karijeri modela, koji je tvoj savjet i tajna uspjeha?

Da, kao što sam napisala i gore, svi uvijek o tome maštamo kao mali, ali samo neki imaju mogućnosti to i ostvariti. Samo treba biti svoj i truditi svim silama da postigneš to što želiš, vjerovati u sebe i ne podlegnuti pred nikim. Svaki početak je težak, i moraš se namučit da nešto postigneš, ali kad postigneš i pogledaš iza sebe shvatiš koliko imaš moći u sebi, a da toga nisi ni svjestan. Zato samo treba se slušati svoje srce i ići za tim.

vinko jovanovac

Vinko Jovanovac

S: Ajmo maštati… Editorijal iz snova, gdje bi se odvijalo snimanje i koji brend bi voljela predstaviti?

Za  editorijal iz snova ne bi bilo bitno ni mjesto, ni brend, važno bi mi bilo samo da radim sa Candice Swanepoel jer ona mi uzor u modelingu i jednog dana htjela bih biti kao ona.

S: Otkrij nam neki citat koji te motivira i pokreće, uvijek tjera naprijed..

Vjeruj u sebe da bih i drugi vjerovali u tebe.

Fotografije ustupila menadžerica Nere Lešić, Kristina Jezernik.

Facebook KOMENTARI

Back To Top